Instagram

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Laulu

Noniin! Performanssipäivä nro 1 on nyt takana ja olen suoriutunut tästä kokemuksesta tutisevin polvin. Ei nyt ihan äkkiä tuu mieleen koska oisin viimeksi mitään jännittänyt ihan näin paljon. Huhhuh. 

Onnistuin aamulla hankkimaan itselleni neljännen koe-esiintymisen tälle viikolle. Ei paineita, pystyn tähän! Tänään selätin laulun lisäksi viikon ensimmäisen koe-esiintymisen. Hieman harmitti, että mulle lähetettiin perjantaina 4 sivua materiaalia, jonka opettelin viikonlopun aikana ja he sitten halusivatkin, että luen vain yhden sivun.

Huomenna hurjasti treeniä ja toinen koe-esiintyminen ja keskiviikkona jätetään hyvästit näytelmän pätkälle, jota on hinkattu nelisen kuukautta. Haikeeta. En voi sanoa, että tätä biisiä tulisi ihan yhtä kova ikävä.

Tässä siis viisu, jonka kävin tänään kusi sukassa kiekaisemassa koulun muille näyttelijäopiskelijoille, sekä kampuksemme opettajille. Kyseinen kankea suoritus on taltioitu tämän aamuisissa harjoituksissa ja kehtaan sanoa, että varsinainen esitys meni paremmin. Sidewalk tree musikaalista Raisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti