Instagram

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Paluu arkeen

 Nyt on pääsiäisloma lusittu ja arkeen palattu ihan kunnolla. Aloitin pääsiäilauantain pikaisella kauppareissulla pääsiäis piknikkiä varten. Ostin pinkkiä limua siitä yksinkertaisesta syystä, että se oli niin söpöä. Maistui myös hyvältä. 

Alkuperäinen suunnitelmamme oli syödä pääsiäisillallinen sivistyneesti sisätiloissa, mutta muutaman mutkan kautta päädyimme ruokailemaan rannalle. Oli keitettyjä porkkanoita, possupaistia, pinkkiä kermakaljaa ja itse väsäsin avokado-vuohenjuusto-mansikka-salaatin. Kyseinen eväsretki eskaloitui dance-partyksi.

Ei ollu maisemissa valittamista.



Pari puuta

Kotitekoinen pinkki kermakalja... Maistui vaahtokarkeilta.

Hungry people

Happy people

Pääsiäiskukkiaaaa




Ylpeänä voin ilmoittaa, että en pääsiäis beach partyissä juonut (pinkin vaahtokarkkikaljan lisäksi) juuri lainkaan alkoholia ja köpöttelin kotiin ennen keskiyötä ja olin sunnuntai aamuna aikaisin hereillä. Tein jännää sitruuna "jääteetä". Askartelin myös kerrosjogurtin. Täytynee ostaa enemmän kulhoja. Noista asunnon mukana tulleista lasipurnukoista on erityisen awkward syödä mitään.
Salaatinjämät.

Maanantaina löysin itseni shoppailemasta... vähän vaan..
 Tiistaina en mennyt aamulla kouluun, vaan suuntasin kuvauspaikalle näyttelemään "Sam" nimistä hahmoa kauhu-lyhytelokuvassa "Vanity". Lounastauolla livahdin koululle MoCap audition tunnille. "Koe-esiinnyin" Harley Quinnin rooliin Arkham City videopelissä. Tunti oli aika hauska.


Maisemissa ei oo valittamista.


Sam
 Keskiviikkona nukuin pitkän kuvauspäivän jälkeen pommiin ja raahauduin kouluun scene study tunnille, jolla rullasimme kaikki näytelmän pätkät läpi esitystilassa ja oikeilla lavasteilla. Näytöksiin on aikaa alle viikko. Huhhuh. Viikon sisällä edessä on myös lauluesitykset, monologit ja kaksi koe-esiintymistä lyhyt- ja pitkään elokuvaan. Tänään saimme kahden sivun kohtaukset Special Effects - Green stage kuvauksiin, jotka sijoittuvat vähän alle kahden viikon päähän. Itse pääsen leikkimään aika tuoreen elokuvan kanssa. Kaksisivuinen kohtaukseni on nimittäin Interstellarista. Cool.

Tää oli nyt taas vähän tälleen laiskasti kirjoitettu postaus, mutta voit toki katsoa tämän viikon videokoosteen. Sisältää vähän beach party meininkejä, hetkiä tiistain kuvauksista ja viimeiset 5 minuuttia minä suoritan omituista kotitehtävää jonka sain scene study opettajalta aksentin hiomiseksi ja artikulaation selventämiseksi. Herkkäkorvaisimmille varoitus: Viimeiset viisi minuuttia sisältävät erittäin rivoa kielenkäyttöä. FunFact: Kutsumme täällä tuollaista kohtauksen nopeaa läpilukua nimellä "Italian".


2 kommenttia:

  1. Heippa! Kauan opiskelut kestää kunnes valmistut? Oliko sulla jotkut testit että "näytit" osaavasi kielen ja pärjääväsi siellä? Ja onko tavotteesi päästä johonkin elokuvaan näyttelemään tai vaikkapa sarjaan? Kuinka vaikea on edes päästvkoekuvauksiin tai mitään olen vielä vähän kujalla kaikesta mutta olen kiinnostunut näyttelemistä ja haluaisin johonkin elokuvaan jonnekkin rooliin ja tiedän ettei helppoa ole mutta haluisitko valoittaa vähän minua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan! Elokuun lopussa valmistun eli n 4 kuukautta on vielä edessä. Tein 6 min koe-esiintymisvideon, jolla vastasin kysymyksiin ja luin monologin ja pienen pätkän dialogia. Tavotteena on löytää agentti ja käydä koe-esiintymässä kaikkeen mahdolliseen ja ottaa mikä tahansa työ, koska ei todellakaan ole helppoa edetä tällä alalla :D Koekuvauksiin pääseminen on yllättävän helppoa, mutta kaikki jaossa olevat roolit eivät tietenkään ole "hyvä palkkaisia". Esim sillä on välia kuuluuko liittoon vai ei. Ja riippuu tietenkin missä haluaa työskennellä. Suomessa löytyy pikkurooleja castbookin facebook sivulta todella paljon ja täällä vastaavia sivuja on n. 100 eli rooleja on jaossa paljon, mutta näyttelijöitä on enemmän :D

      Poista