Instagram

perjantai 14. elokuuta 2015

Viimeinen viikko

Arvon herrasväki, tasan viikon kuluttua aijon olla hilpeässä hiprakassa, sillä tasan viikon kuluttua vietän valmistujaisia. Kyllä. Tasan viikon kuluttua valmistun. Näyttelijäksi. Pelottavaa. 
Olen tässä nyt parina päivänä ollut töissä. Valitsin ehdottomasti huonoimman ajankohdan töiden aloittamiselle. Kova on kiire. Ei ole ollut vapaita päiviä edes viikonloppuisin nyt pariin viikkoon. 
Päätin etten enää yritä pukea sanoiksi mitä näytteleminen on. Liian hankalaa.

 Tänään oli hyvä päivä. Heräsin aamuviideltä, menin kuntosalille Shakespeare monologini kanssa, palasin kotiin ennen puoli kuutta, monologi muistissa, suihkun kautta kouluun ja ruokkiksella valokuvaajan luokse. Siellä ammattilaisen meikattavaksi ja airbrushattavaksi ja kameran eteen kolmessa eri asussa ja bam. Headshotit otettu. (kuvia tulee kun tulee...) Viideksi kipittelin Warehouse studioille tutustumaan oikean äänitysstudion meininkeihin ja äänitin itselleni pienen demo-nauhan. Sitten viinikaupan kautta kotiin ja nyt tässä lasillisen kanssa istuskelen. Huomenna vapaa aamu (Hallelujah) ja sitten pääsemme kuuntelemaan tämänpäiväiset äänitteemme ja illalla töihin. Lauantaina yhdeksästä neljään treenit koululla ja sunnuntaina koulua jälleen ysistä neljään ja sitten illalliselle äitini kanssa. Jee! Äiti tulee sunnuntaina tänne! Valmistujaisten jälkeen on viikko aikaa pakata ja muuttaa. Syyskuun ensimmäisenä päivänä meidän luokkamme esitellään virallisesti casting workbook sivustolla ja aloitamme riehakkaan agentin metsästyksen.
Luokkakuva





7 kommenttia:

  1. Olen tulossa vajaan parin vk:n päästä Vancouveriin ekaa kertaa elämässäni ja ajattelin haluaisitko luetella paikkoja joissa täytyy ehdottomasti käydä? :) Tai tapahtumia? (Supernatural Convention on jo listalla ja liputkin jo hommattu:)). Onkohan teidän kouluunne mahdollista päästä tutustumiskäynnille? Kiitos jo etukäteen vastauksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Joo! Ehdottomasti näkemisen arvoisia ovat Capilano suspension bridge, Grouse mountain (ei oo pakko kiivetä), Granville Island ja jos shoppailemaan haluaa niin Robson street tai Metrotown mall, the fair at PNE on myös ihan kiva kokemus :) vfs.edu voi ottaa yhteyttä koulun admissions officeen, ne järjestää tutustumiskierroksia :)
      vancitybuzz.ca löytyy viikon tapahtumat (millon ilmasta joogaa rannalla tai ilmaisia elokuvia puistossa)

      Poista
    2. Ja mua voi tulla moikkaa Breka Bakeryyn Hornby&Davie st risteyksessä. Sieltä löytyy hyviä kakkuja ja leivonnaisia! :D

      Poista
    3. Kiitos vinkeistä, pistän muistiin! :)

      Poista
  2. Olipa kiva bongata sun blogi ja lukea sun seikkailuista siellä! Oon itsekin lähdössä Kanadaan kolmen viikon päästä, tosin vain vaihtoon, ja on aina hauskaa kuulla muiden kokemuksia. Hyviä valmistujaisia sulle! :)

    Venla + Kanada

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Tervetuloa! Tää on oikein mukava maa :D mihin päin Kanadaa oot tulossa?

      Poista
    2. Hyvä kuulla! Prince Edward Islandille eli käytännössä toisella puolelle maata kuin sä, haha :D Ei tuu Vancouveriin ehdittyä sillä reissulla, mutta josko noita itäpuolen kaupunkeja pääsisi muutaman tsekkaamaan!

      Poista