Instagram

torstai 12. marraskuuta 2015

Harmaa marraskuu


Nyt näyttää siltä, että koko kaupungin värimaailma ois kellahtanu päälaelleen. On niin ankeeta ja harmaata, että oikeen pistää vituttamaan. Surkeasta säästä huolimatta olen jälleen onnistunut pitämään itseni erittäin kiireisenä kuluneella viikolla. Viime lauantaina kävin hankkimassa itselleni ensiapukoulutuksen, tasoa C, eli elvytystä vauvasta vaariin ja defibrillointia AED-vempaimella. Toivottavasti ei tule nämä taidot tarpeen. Sunnuntaista tiistaihin paiskin innokkaasti yövuoroja ja kävin päiväsaikaan auttelemassa koululla loppuelokuvan kuvauksissa. Tällä kertaa kameran takana, Art departmentin apuna. Tehtäviin kuului mm. "kahvin" sekoittaminen pepsistä ja vedestä sekä lavasteiden ylläpito/ siirtely kameran tieltä ja takaisin. 

Sunnuntaina aloitin myös ensimmäiset koulun ulkopuoliset lisäoppitunnit. Uusi opettaja, uusi ryhmä, uusi pari ja uusi näytelmä. Näillä mennään seuraavat 6 viikkoa. Olemme tässä myös muutaman kaverin kanssa asettaneet tavoitteeksi koe-esiintyä muuan musikaaliin joulukuussa. Saa nähdä kuinka käy.
Joulukuulle on korkeat odotukset. Paljon kaiken näköistä jännää reissua tiedossa. Sekä jenkkilään, että koti-Suomeen. 


Aa, joo. Leikkasin hiukset. Tuli tämmönen convertible-sivusiili-meininki. Tämähän tarkoittaa sitten sitä, että jos pidän näin lyhyenä on käytävä ottamassa uudet kuvat. Ja niinhän mä meinaan tehdäkin heti tammikuussa.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti