Instagram

maanantai 2. marraskuuta 2015

Ruska



Töttöröö! Jos odotat tältä postaukselta jotain super siistejä Halloween party/asu kuvia joudut karvaasti pettymään. Halloween... Ain't nobody got time for that sh*t! Kun nyt kuitenkin ollaan aiheeseen päästy niin kerron miten hienosti mun Halloween meni: Pääsin kuvauksista n. seitsemän aikoihin ja suuntasin suoraan viinakauppaan, ostin pullon punkkua ja otin taksin kotiin. Kotona lätkin meikit naamaan, sullouduin nahkahousuihin ja sipsuttelin piikkikorkkareissa kahden korttelin päähän kaverin luo. Sinne päästyäni suurin osa kavereistani oli jo vaihtanut maisemaa, mutta minä iskin nahkapöksyjen päällystämän persukseni tuoliin ja imaisin puoli pulloa punaviintä yhdeltä istumalta ja toisen puolikkaan noustuani hetkeksi halailemaan vanhoja luokkakavereita. Kiskaisin huiviin myös wiskishotin, jutustelin hetken pelisuunnittelijoiden ja näyttelijätovereiden kanssa kunnes totesin, että ohhoh onpas hutera olo ja sipsuttelin Subwayn kautta takaisin kotiin. Siinä. Asuni oli sama "Black widow" meininki, joka ylläni leivoin pari viikkoa sitten halloween-aiheisia  aivo-muffinsseja. (Ohjeet löydät edellisen postauksen videosta)

Asiaan! Viime sunnuntaina kävin siis koe-esiintymässä opsikelijatuotantoon, meni hyvin, sain roolin. Jee. Maanantaina ja tiistaina harjoittelimme muutamaa kohtausta ohjaajan kanssa koululla ja keskiviikkona aloitimme neljän päivän mittaiset kuvaukset. Muutenhan tää olisi ollut aivan helppo keikka, mutta mähän olen yöt töissä. Taas on siis menty viikko ilman kunnollisia unia, mutta tämä keikka poikii mulle ihka ensimmäiset imdb merkinnät, eli sanoisin olevan sen arvoista. 

Tiistaisten harjoitusten jälkeen kävin ensimmäistä kertaa kiinalaisessa puutarhassa Chinatownissa. Oli nättiä. Arrow -sarjan faneille saattaa olla muutama tuttu näkymä.






Keskiviikkona aloitimme kuvaukset vasta iltapäivällä Granville islandilla sijaitsevassa taidegalleriassa. Kotiuduin kuvauksista noin kahdeksan maissa eli ehdin ottaa n. 2h päikkärit ennen yövuoroa. Sähköpostiin oli nokosteni aikana tullut seuraavan päivän call sheet ja minulle taas myöhäinen call time (luojan kiitos). 10:30 North Vancouverissa. Sinne matka kestää noin tunnin ja työt loppuivat aamu seitsemältä eli unet jäivän siltä aamulta väliin.



Maisemat torstaiselta kuvauspaikalta olivat ihan ok... Kuvasimme kauniissa asunnossa, jonka parvekkeelle oli pystytetty video village. Joka oton ja valojen vaihdon välissä yritin käpertyä sohvalle ottamaan pikku päikkärit.
Ruokatauolla valomiehet innostuivat lämmittämään keksejä valojen päällä. Otin tästä kuvan ja postasin sen "Movie set memes" nimiselle facebook sivulle. Yli 1000 tykkäystä päivässä. Varsinkin valomiehet pitävät tätä hauskana juttuna koska he usein kutsuvat "cucoloris" nimisiä valaistuksessa käytettäviä juttuja "cookie" nimellä. Eli yleensä jos valomies sanoo että "Let's put a cookie on that light" valon eteen laitetaan vain joku kiekko tai lätkä, joka rikkoo valoa ja saa sen näyttämään luonnollisemmalta. Hehheh.



Torstain kuvauksissa meni myöhään ja pääsin kotiin vasta keskiyön aikoihin. Onneksi ei tarvinnut enää mennä töihin, sillä seuraavana aamuna minut noudettiin asuntoni edestä taas seuraavalle kuvauspaikalle 6:15. Kukin voi siitä itse laskea paljonko tuli nukuttua kahdessa vuorokaudessa... Torstai iltana yritin vielä askarrella keittiössä itselleni jotain purtavaa ennen nukkumaan menoa ja kämppikseni luuli minun olevan kännissä. Täytyy kyllä myöntää, että painava univaje tuntuu välillä parin promillen hutjakalta. Silmänympärysvoide ja kylmäpussit on kaveri.

Perjantai, kuvauspaikka oli Stanley Park eli ihan paras paikka koko kaupungissa. En edes kuvaile tätä nyt sanoin, vaan näytän kuvia:













Perjantai yö oli tähänastisen leipomourani kiireisin ja kamalin. Ensimmäistä kertaa asiakas ryhtyi jopa ihan vittuilemaan, mutta paikalla ollut paramedic puuttui peliin. Lauantaina sain nukkua aamulla muutaman tunnin ennen viimeistä kuvausrutistusta, joka tapahtui koulun maanalaisilla studioilla.


 Semmoinen viikko mulla. Nyt menen taas pikku päikkäreille ennen töitä. Käykäähän toki katsomassa mun ja Melodyn aivo-cupcake video, että osaatte ruokkia zombiet oikein seuraavana halloweenina. Peace out!














5 kommenttia:

  1. oikeen kunnon vaahteranlehtiä!

    ♥: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. heips missä olet töissä? tartteeks siellä työviisumia? :) ja miten olet oppinut aksentin :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon töissä 24/7 leipomossa :) kyllä tarvii työviisumin, mutta oon vielä toistaseksi opiskeluluvalla :) Koulussa oli yksityisiä aksentti valmennuksia ja kauheesti oon telkkaria kattonu :D

      Poista
  3. Hei, on nyt ihan pakko jättää kommenttia kun niin kiva on aina lukea sun postauksiasXD itekkin miettiny jos hakis ulkomaille opiskelemaan. Saitko opiskeluaikana jotain tukia ja riittikö ne elämiseen vai oliko pakko käydä töissä? Entä ootko miettiny palaavas suomeen ja tekeväs täällä töitä näyttelijänä vai toimiiko se ees niin?:S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vancouver film schooliin sain täydet tuet ja lainan ja ne riitti kyllä elämiseen (omien säästöjen ja vanhempien avun lisäksi) nyt oon kuitenkin menossa uuteen oppilaitokseen maahanmuuttosyistä, enkä enää saakkaan tukia eli töissä on käytävä.. en oo ajatellu lähivuosina palata Suomeen vaan tällä hetkellä tähtäimet on täällä työskentelyssä :)

      Poista