Instagram

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Welcome to Sexytown!

Budjettioivallukseni jälkeen pistin tuulemaan oikein urakalla. Täytin kymmeniä asuntohakemuksia, kolusin läpi kaikki mahdolliset kiinteistömeiningit ja löysin sen oikean. Tilava, valoisa ja viimeisen päälle kalustettu studio 2km koulusta. Kiva keittiö ja pieni parveke. Asiallinen rakennus, jossa kattoterassi. Vuokraan sisältyy kalusteet, astiat, lakanat, pyyhkeet, vesi, sähkö, lämmitys ja TV-maksu. Ja se on nyt mun! Tai siis... mun vuokraama. Syyskuusta lähtien... Ensimmäisen kuun vuokra ja vuokratakuu maksettu ja vuokrasopimus allekirjoitettu. Myös vakuutukset hankittu. Vielä tukihakemukset Kelalle niin alkaa olla homma aika pitkälle taputeltu. Saa onnitella!

Uusi osoitteeni sijaitsee Hornby Streetillä. Jep. Horn(b)y Street on mun uusi kotikatu. Oujeee!

Olen myös aloittanut jo pakkaamisen. Täynnä jo 4 pahvilaatikkoa. 2 niistä täynnä talvivaatteita ja kenkiä, jotka tulevat mukaani, 1 astioita, jotka jää Suomeen säilytettäväksi ja 1 laatikollinen vaatteita ja kirjoja kirppikselle (*winkwink* kaverit tulkaa napsimaan parhaat päältä!). 
Tähän väliin on pakko mainostaa aivan huikeaa tuotetta, nimittäin vakuumipussia! Villavaatteet mahtuivat puolta pienempään tilaan pussissa kuin ilman! Mahtavaa!

Seuraava askel onkin sitten maan ja kaupungin tavoille opettelu. Siihen apua tarjoaa Youtube:


Tällasta tällä kertaa. Koen ansainneeni pienen kaupunkiloman kaiken tämän paperisodan jälkeen, joten painun torstaina hetkeksi Roomaan. Hyvää äitienpäivää!


4 kommenttia:

  1. oi vitsit ihanaa! Mäkin haluisin kovasti hakee ulkomaille opiskelemaan! Miten hait tonne? Mitä kaikkea siihen tarvi? Oliks sulla pääsykokeet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hain koulun sivuilta :) vfs.edu siellä on online hakemus, johon luodaan käyttäjätunnus ja sinne ladataan kaikki tarvittavat tiedostot (todistukset, suosituskirjeet, CV:t yms) Ei ollu pääsykoetta. Lukio- ja ylioppilastodistuksella hain ja sitten piti kuvata koe-esiintymisvideo missä oli kaiken näköistä kivaa :) Ihan normi yliopistoihin ulkomaille voi hakea myös netissä. Ainakin Kanadan Ontarion yliopistoihin on netissä yhteishaku.

      Poista
  2. Kiihkeä katusi sijaitsee vain muutaman korttelin päässä Davie Streetiltä ja Vancouverin yökerhojen yökerhosta, Celebritiestä! Kaukana ei ole myöskään aamuun asti auki oleva kiinalainen ravintola, jossa kello kahden jälkeen yöllä saa tilattua "kylmää teetä" eli toisin sanoen baarien sulkemisajan jälkeen teepannussa poliisisediltä turvassa piilottelee viileä bisse! Tervetuloa Vancouverin ihmeelliseen maailmaan, tämä on huippu paikka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin! Hei, kiitos vinkeistä! Täytyy käydä tarkastamassa nää! :D

      Poista