Instagram

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Lähtölaskenta jouluun


Suunnilleen kahden viikon kuluttua olen matkalla Suomeen. Kyllä! Jouluksi kotiin. Mutta sitä ennen täällä on vielä paljon puuhasteltavaa! Tämä viikonloppu kuluu taas hajuvesiä kaupatessa, seuraava viikonloppu menee lyhytelokuvaa kuvatessa ja viikotkin ovat täynnä kaikkea jännää.


Viime postauksen lopussa mainitsin, että kuvaisimme kohtauksen Greyn Anatomiasta ja sitä varten sitten katsoin muutaman jakson kyseistä sarjaa. Se oli virhe. Nyt en voi lopettaa. Tämä pienoinen addiktio on viimeisen viikon aikana syönyt yöuniani kiitettävästi.
Koululta löytyy asiaan kuuluvat vaatteet.




Seuraavalla kameratunnilla katsomme kaikki kahden kuukauden aikana syntyneet tuotokset (CSI, Law and Order SVU jne). Jännää.

Movement tunnilla pääsimme leikkimään babmukeppien kanssa. Parityöskentelyn parantamista tasapainottelun avulla... Ja muutama eeppinen ninjataistelu.

Tulevalla viikolla suoritamme 2. jakson "lopputyöt" eli esitämme työstämämme näytelmän kokonaan, laulamme soolobiisit, palautamme lämmittely-esseet jne. Vähän on sellanen olo, että tätä touhua pitäis ehkä stressata enemmän. Mutta minkäs teet.

Perjantaina tapasimme tulevien lyhytelokuvien käsikirjoittajat/ohjaajat/tuottajat. Minulle annettiin kaksi roolia (Woop!) Molemmat kässärit on huikeita, ohjaajat mukavia ja molemmat vastanäyttelijät ihania ja komeita miehiä. Paremmin ei voisi mennä! Sävyltään kässärit ovat erilaisia, tosin molemmat melko surullisia, ja myös hahmoni ovat täysin eri maata. Tulee hauskaa!

Tänne muutettuani minulle on ainakin 5 kertaa sanottu, että näytän Elle Fanningiltä. Jopa muutamalla ravintolareissulla tarjoilijatar on tarkastanut henkkareista nimen tarkemmin kuin iän ja yksi luokkani tytöistä luuli minua ensimmäisenä koulupäivänä Elleksi... Mitäpä tähän nyt sanois..? Ehkä Elle on mun Celebrity-Twin. 


Keskiviikkona kävimme muutaman luokkatoverin kanssa luistelemassa Robson squaren jääkentällä. Kyseinen jääkenttä sijaitsee puolittain maan alla. Olen kävellyt tämän squaren ohi joka päivä matkalla kouluun, mutta en tiennyt, että sen alla on luistin rata...

Luisteleminen jäällä ei maksa mitään ja luistinten vuokrauskin vain $4. Hyvä diili, sanoisin.


Robson Square



Keskiviikkona kävin myös hankkimassa pari mustelmaa tankotanssitunnilla.

Torstain aamupala.
Pekonikiposta kaikki maistuu paremmalta!





 Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa. Huomenna pitää taas jaksaa kaupata haisuvesiä kärttyisille ihmisille. Ensikerralla meininkejä lopputöistä ja lyhytfilmien työstämisestä. Ehkä...

2 kommenttia:

  1. oon jonkin aikaa seurannut sun blogia ja välillä luen toistamiseen vanhoja juttuja ja jään katselemaan kuvia. Inspiroit mua kovasti ja en malta odottaa uusia postauksia!

    VastaaPoista