Instagram

tiistai 19. toukokuuta 2015

Here we go

 Okei! Ihan ekaks: käykää kaikki kattomassa Mad Max -Fury Road! Ihan huikee! Siis oikeesti! Huhhuh!

Hmm.. mitäs muuta..? On ollu aika hektinen viikko. Saatiin tietää roolit final project -elokuvaan. Näyttelen hahmoa nimeltä Betty. Betty on humalassa ja matkalla Vegasiin. Luonnerooli...


asiallinen asu












Oon saanu täytettyä kyselylomakkeet tuntemattomien henkilöiden avustuksella. Asuina: asiallinen, sporttinen, nörtti ja naisellinen. Kerron ehkä ens kerralla minkälaisia tuloksia on tullut, kun saan aikaan jonkin näköiset tilastot.

Perjantaina oli monologi kilpailu. Meni ihan jees, vaikka en sijoittunutkaan. 





Torstai oli jääkiekkopäivä. Aikaeron takia en ehtinyt katsomaan Suomen viimeistä peliä kokonaan, mutta olin täysin tunnelmissa ja ruokkiksella katsoin live streamia tietokoneella.



Pojat lohdutti mua häviön jälkeen..
 Viikonloppu on mennyt treenaillessa kohtausta, jota workshopataan huomisesta lähtien perjantaihin ja lauantaina esitetään. Kehtaan väittää, että menee aika hyvin. 

Sunnuntaina kävin seikkailemassa Granville islandilla. Kuvia...





Mad Maxin lisäksi vaadin, että katsotte myös seuraavan videon.
Koulustamme vuosi sitten valmistunut jäbä sekä opettajamme Bart kertovat elämästä:



 Tänään (maanantaina) mulla oli vapaapäivä, mutta kuten ahkeran opiskelijan kuuluu, raahasin itseni koululle treenaamaan, jotta tulevasta viikosta tulisi hieman helpompi. Kukaan ei oikeen tiedä mitä on luvassa, mutta tää on se legendaarinen viikko, josta meitä on peloteltu ensimmäisestä jaksosta saakka. 5 yli 12h päivää, 26 opiskelijaa, n.10 alumnia ja 1 opettaja. Odotettavissa kuulemma henkisesti ja fyysisesti rankka viikko. Pelottaa.

Tämän päivän maisemat
Pahoittelen vähäistä sisältöä. Ensikerralla enemmän.

2 kommenttia:

  1. Kanadan kultajuhlista ois kiva kuulla!! :D Jos sellaset siellä järjestettiin/järjestetään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kiekko "fanaatikkona" koin käsittämättömäksi pettymykseksi, että ei näitä kanukkeja se mm-kiekko kiinnostanu ku NHL pelit on vielä käynnissä!! JÄRKYTTÄVÄÄ! Ei kukaan oikeen ees tuntunu tietävän, että olivat finaalissa... Saattaa johtua siitä, että pelit pelattiin paikallista aikaa aamupäivällä ja täällä on porukka silloin töissä tai koulussa :/ Itse tirautin pari kyyneltä ku Suomi putos ja multa kysyttiin että "mikä laji? jalkapallo?"

      Poista