Instagram

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Vähän vaelluskuvia

 Tää postaus tulee olemaan nyt about pelkästään vaelluskuvia Capilano Pacific Traililta, koska se oli nyt tän viikon ainoa saavutus. Aivan järkyttävä kiire, unenpuute ja stressi on tällä hetkellä päällä. Viikonloppuna aloitamme 4 päivää kestävät kuvaukset eli joka päivä vähintään 12h studioilla ja välissä kotiin suihkuun ja nukkumaan.

Vaellusreissusta sen verran, että tarkotus oli suorittaa semmonen easy 4h reitti, mutta ihan ensimmäiseksi eksyimme hieman. Lähdimme seuraamaan Capilano jokea hieman liian pitkälle ja päädyimme sellaiseen pisteeseen, että joko jatkamme uimalla tai käännymme takaisin. Lähetimme maastotiedustelupartion ylittämään jokea ja he palasivat takaisin, vaatteet märkinä tuoden viestiä: "Edessä on syvää vettä, meidän on palattava takaisin."



Kiviä
Vettä

Yli vai ympäri?


Jaa'a

Minähän en ui

#FuckTheTrail

...yli. Oikea vastaus on yli.





Iloiset vaeltajat

Capilano Lake

Se tunne, ku ruoho on kirjaimellisesti vihreempää just tien toisel puolel...
Mitäpä tähän lisäämään kuin, että tällä hetkellä ilma ei ole ihan yhtä kaunis kuin kuvissa, johtuen lähistöllä riehuvista maastopaloista. Sunnuntaina koko kaupunki haisi savusaunalta ja taivas oli keltaruskea. Ilman laatu erinomainen, kuten varmasti arvasitte. Ja nyt näyttäisi myös siltä, että minulla on seuraavalle vuodelle asunto.

Ensiviikolla luvassa tod. näk. jonkinmoinen videokooste kuvauksista, koska oon kuitenki liian laiska kirjottamaan.

6 kommenttia:

  1. Moikka! Anteeksi jos näitä onjo kysytty mutta haluatko siis näyttelijäksi? Siis mitkä ovat ns "tavoitteet" että haluatko päästä minne jne :)
    Unelmani on ollut aina näyttelijäksi ja tiedän että se vaatisi paljon mutta onko se edes mahdollista suomalaiswna päästä minnekkään elokuvaan jonnekkin "kunnon" elokuvqqn niinkun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan, joo! Tavoite on jonain päivänä elättää itseni näyttelemällä ja muilla alan touhuilla. Tavoitteeseen sisältyy myös tänne Kanadaan jääminen, koska täällä mahdollisuuksia on tarjolla paljon enemmän. Kyllähän suomalaisia näyttelijöitä on maailmalla menestynyt ja jos englanninkieli sujuu niin, miksei työskentelisi muuallakin kuin Suomessa.

      Poista
    2. Haluisin vielä kysyä että mitkä amerikkalaiset sarjat ovat sinun mielestä hyviä? Ja kuka näyttelijä on sinun idoli vai miksi sitä sanotaankaan :)

      Poista
    3. Meryl Streeppiä ihailen valtavasti ja en oikeen seuraa muita sarjoja kuin Greyn Anatomia.. Myös How I met your mother ja Frendit on ollu suosikkeja pitkään.. Täällä kuvataan parhaillaan The Flash, The 100, Arrow, Supernatural, X-Files ja iZombie eli olis varmaan hyvä tutustua kyseisiin sarjoihin, mutta en oo vielä ehtinyt.. :)

      Poista
    4. Anteeksi tämmöinen hirveä kyseleminen (:D) mutta keitä semmosia "kuuluisia" näyttrlijöitä olet nähnyt ja itse olen katsonut supernaturalin vasta loppuun ja kannatan katsomaan jos vähääkään tykkää "yliluonnollisista" leffoista yms ja alku on vähän tylsä ja sekava mutta sitten kun vähän aikaa katsoo niin on ihan koukussa! :)

      Poista
    5. En oo kauheen läheltä nähny ketään suuria kuuluisuuksia, mutta Supernaturalin poijjaat näin ikkunasta kun kuvasivat kouluni takana :D

      Poista