Instagram

lauantai 4. heinäkuuta 2015

O Canaday

 ...we stand on guard for thee... Keskiviikkona oli siis Canada day. Juhlistin kyseistä eventtiä täysin selvin päin vaikka torstaikin oli vapaapäivä. Kävin paahtumassa rannalla ja myöhemmin ihastelemassa ystävieni uutta asuntoa ja ilotulituksia heidän rakennuksensa kattoterassilta. Hyvässä seurassa tietenkin. Kuvia luvassa. 

Särkylääkkeiden täyteisen viikon jälkeen päätin suorittaa viikon "cleansen"/ detoxin what-ever-you-call-it, eli  seitsemän päivää yrttikapseleita ja tarkoin valikoitua ruokaa. Nyt jo neljäs päivä ja olen positiivisesti yllättänyt itseni itsehillinnälläni. 

Hmm.. Mitäs muuta..? Maanantai oli vapaa, keskiviikko ja torstai vapaat... Tiistaina alkoi yksi uusi oppiaine, "Actorpreneur" eli miten tukea itseään näyttelijänä tehden alan töitä esim. käsikirjoittaminen, tuottaminen etc. Ei oo helppoo, mutta hyödyllistä tietoa. Tiistaina oli myös ensimmäinen Ensemble movement tunti. Olen kyseisestä oppiaineesta erittäin innoissani, sillä muutaman lyhyen oppitunnin aikana luomme yhdessä n. 20 min teoksen, joka sisältää liikettä ja ääntä, teeman ja tarinan. Esitämme teoksen viimeisellä viikolla, päivää ennen valmistujaisia. Ensimmäisellä tunnilla suoritimme sokko-harjoituksen, jossa kukin asettui vuorollaan istumaan tuolille luokan keskelle, simmut kiinni (loput istuivat kiltisti yleisössä) ja opettaja soitti 3-5 erityylistä biisiä, joihin edellämainittu sokkoistuja liikehti ja tanssi tuolin kanssa. Kyllä. Tuolin kanssa. Kaunista.

Tänään aloitin aamuni hikisellä personal trainer sessiolla, kiirehdin salilta kotiin suihkuun ja syömään lounaan, kävelin kouluun, katsoin "Advanced voice acting" -tunnilla elokuvan I know that voice ja kokeilin ääniteknikon avustuksella mikrofoniin puhumista ilman pop-filtteriä tai wind screeniä, joka on yllättävän haastavaa jos luettavassa lauseessa on paljon "P" -kirjaimia ja tämän jälkeen kipitin koulun viereiseen kahvilaan Casting Workbookin haastateltavaksi. Pirun pitkä lause. Inspired by the novel Tomato Red. Kylläpäs nyt aasinsillan rakentelin, nimittäin Tomato Red on kirja, johon perustuvaa käsikirjoitusta tulemme työstämään tulevalla intenssiivisellä work shop -kurssilla. Pitäisi siis lukaista se, sekä Little Women, josta luen pari sivua viikon päästä nauhalle oppitunnilla. Huhhuh. 

Ensiviikosta tulee rankka. Pitkiä päiviä ja viikonloppu kiinni, sillä lauantaina aloitamme Love (K)notin kuvaukset. Oikeastaan koko loppujakso on tosi rankka ja kiireinen. Nyt jo läksyjä on kertynyt huimasti. Kahdessa päivässä.

Täysikuu ja kaupunki auringon laskiessa.

Mel ja kattoterassi

Siis oikeesti.

Kun aurinko laskee vuorten taa, Teletapit menevät nukkumaan.

Kuva tovereiden parvekkeelta. En pääse yli.

aaaaaaaahh...

Canacupcakecake

Lady Thor ja Captain Canada

Audition-Inspiration

Madnesssss

Olin ihan tosissani tän ruokavalion kans...
Semmosta... Huomenna suunnitelmissa ois vähän pidempi vaellus. Ehkä. 15km, 7h... Aikasin pitäis lähteä. Nukkumaan pitäis mennä. 

2 kommenttia:

  1. Ite haaveilen teatterikorkeasta, eli on kovin mielenkiintoista lukea sun blogia, vaikka opiskeletkin Vancouverissa

    - Vilma
    http://eisenenem.blogspot.fi/

    VastaaPoista