Instagram

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Uusi elämä

Johan tässä on taas tovi vierähtänyt ilman minkään laista blogisfääristä päivittelyä. Tässäpä tulee:

Elämä on siis mennyt viimeisten 2 viikon aikana täysin uusiksi. Enään en ole opiskelija. En elätä itseäni opintotuilla vaan osa-aika työllä. En enää asu yksin hulppeassa studiossa, vaan jaan ison (melkein kattohuoineiston) 3 pojan kanssa. Kyllä! Olen real life "New Girl"


Todellinen taisto oli saada kaikki tavarat roudattua vanhasta kämpästä uuteen jalan ja perillä huomasin, että se määrä mikä on aijemmin mahtunut suurehkoon studioon ei ihan yhtä sulavasti sujahda komeron kokoiseen huoneeseen. Suurin osa taistelusta on ohi.

Tänään (Suomen aikaa eilen), 1. syyskuuta läsähti internetin ihmeelliseen maailmaan, casting workbook sivustolle meidän luokkamme kuvineen ja videoineen. Nyt sitten innolla odotellaan, josko joku paikallinen agentti ketään meistä lähestyy, ennenkuin alamme pommittaa agentteja viestein. 

Tässä muutamassa lyhyessä viikossa olen ehtinyt mm...

Luoda itselleni Facebook sivun: Käy tykkäämässä
...sekä kotisivun: merilindblad.com


Syödä kakkuja


Viettää laatuaikaa tällä porukalla.


Hyvästellä tämän mimmin ja muuttaa hänen vanhaan huoneeseensa


Syödä pekoni-suklaa-vaahtokarkki-vohveleita


Syödä elämäni ensimmäisen corn dogin


Hengailla laamojen läheisyydessä, huvipuistossa


Ihailla näkymää uuden huoneeni ikkunasta


Nukkua uudessa sängyssä


Yrittää organisoida työpöytää


Sullonut vaatekaappiin enemmän kuin sinne mahtuu


Järjestellä hyllyjä


Tässä se nyt on: Uusi kuningaskuntani.

Ja tässä on muutamia kuvatuksia Love (k)not elokuvastamme. Joka siis kuvattiin pari kk sitten kun minulla oli vielä pitkät vaaleat hiukset...
Rick & Betty

...& Whiskey

...Bitch don't kill my vibe...

Let's get everyone drunk!

Things start to fall apart...

Well.... Shit...


Tässä ois vielä videon verran saippuakuplia ja pieni kierros ympäri uuden kämpän:


Ensi viikolla saattaa olla enemmän uutisia tulevasta. Saas nähdä...

4 kommenttia:

  1. Moi! Olen seurannut sinun blogia pari kuukautta ja kylla vaikutta mahtavalta! Minä itsekin mietin näyttelijän ammattia, ja minulla on pari kysymystä! Saako Vancouver Film School:ista Bachelor Degree tutkinnon? Mtä sinä teet jis et pystykkään luomaan uraa Kanadassa tämän vuoden aikana kun sinulla on työlupa? Mitä ajattelit tehdä jos et onnistu näyttelijänä? Mikä on sinun haave näyttelijän työn kanssa? Tsemppiä tulevaisuuteen!

    VastaaPoista
  2. Heissan! VFS:n yhden vuoden tutkinto vastaa Associates Degreetä koska opintopisteitä kertyy 75 ja oppitunteja 1100. Tarkotuksena ois yrittää jäädä tänne ihan pidemmäksiki aikaa ja hakea kaiken maailman viisumin pidennykset yms kunnes voin hakea pysyvää asumislupaa. Mulla ei tällä hetkellä oo muuta "varavaihtoehtoa" kuin näytteleminen. Niin sen vähän pitää ollakkin, jos on varasuunnitelma se tuppaa vähän tarkottamaan sitä, ettei oo tarpeeksi motivoitunut omistamaa elämäänsä näyttelemiselle :D Haave on saada olla mukana mahdollisimman monessa erilaisessa projektissa erilaisten ihmisten kanssa ja jatkaa oppimista. Ei tästä varmasti helppoa tule... :) Kiitos paljon!

    VastaaPoista
  3. Onko sillä isoa väliä jos tekee Associate Degree-tutkinnon tai Bachelor Degree-tutkintoa? Joo, tietenkin associate degree on almepi mutta onko sillä suurta merkitystä näyttelijän ammatissa? (että saako helpommin töita BA tutkinnolla mitä AA tutkinnolla?) Minua kiinnostaisi kovasti tietää sillä itse olen ajatellut pyrkiä johonkin yliopistoon Skotlannissa (sillä se on ilmaista,) ja sitten sieltä saada BA tutkinnon (minus on että sielä ei tule agentteja ja muuta elokuvaporukkaa katsomaan sinua, ja sitä paitsi se kestäisi 3 vuotta joten sen jälkeen olisin jo 23,) tai pitäisikö minun koittaa päästä tuohon vfs:ään, ja saada AA tutkinto vuodessa? Tai sitten tehdä BA tutkinnon 3 vuodessa (skotlannissa) ja sen jälkeen mennä esim. Kanadaan ja olla mukana jossain acting-kurssila? (jos minä näin tekisin, niin onko Suomalaisille vaikea saada työlupa, vaikka ei olisikaan opiskellu Kanadassa?) Anteeksi nyt kun näitä kysymyksiä tuli niin paljon! :D

    VastaaPoista
  4. Tutkinnolla ei oo mitään väliä työn saannissa vaan sillä kuinka lahjakas/omistautunut on :) Ja jos näyttelijäksi haluaa niin siihen ammattiin ei ikävä kyllä koskaan "valmistu" eli opinnot jatkuu kyll koulun jälkeenkin sitten kursseilla ja valmennuksilla :D Työlupa Kanadaan on vähän kiikun kaakun, riippuu koulusta josta on valmistunut Kanadassa ja työkokemuksesta tai siitä minkälaista lupaa hakee.. Kansalaisuudella ei pitäisi olla merkitystä :) Ilman opintoja Kanadassa tänne on älyttömän hankala saada työlupaa, ellei joku yritys ole sua sponsoroimassa ja silloinkin saat olla vaan kyseiselle puljulle töissä.. Hirveästi harmittaa ettei Suomella ja Kanadalla ole sitä working holiday juttua enää... Helpottaisi elämää kummasti... Mutta joo TÄNNE VAAN :D VFS on kokemuksena kyllä hintansa arvoinen! :)

    VastaaPoista