Instagram

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Syksyinen tuulahdus, kaljumyssy ja tekoverta




 Heipähei! Ihan ensimmäiseksi haluan nyt kehuskella yllä olevan kuvan neuleesta. Kudoin sen ihanitse omin pikku kätösin ja se on kiva ja lämmin. Noin. 

Seuraavaksi näytän sinulle Vancouveria parhaimmillaan, eli kuvia rapsakasta syysilmasta lenkkipolkuni varrelta. Tässä tulee!








Tässä taas on pienoinen maistiainen siitä mitä seuraava "Wine talk" sisältää. Opastusvideo viineineen on tulossa (toivon mukaan) ennen Halloweenia eli pysykää kuulolla. Luvassa on siis zombieruokaa. Ilokseni voin nyt myös ilmoittaa, että minut on virallisesti hyväksytty opiskelemaan British Columbia Institute of Technologyyn -- hitto mikä nimi -- ainetta nimeltä Advanced Business Management. Josko vaikka sieltä valmistuessa irtoais myös työlupa...

Sitten viikon siisteimmät jutut! Perjantaina kävin meikkimalleilemassa erilahjakkaan ystäväni portfoliota varten. Kaveri teki musta kaljun. Tämän kaljumyssyn liimaamiseen ja meikin luomiseen vierähti kevyet 4h ja sen poistamiseen kokonainen tunti.
Prosessi.


Lauantai aamuna taas heti seitsemältä töistä päästyäni lähdin yhdeksäksi taas vähän näyttelemään. Tällä kertaa First Responders Disaster -harjoitukseen. Eli koska Vancouver sijaitsee maanjäristysherkällä alueella täällä on joukoittain vapaaehtoisia, jotka kouluttautuvat auttamaan suurien onnettomuuksien uhreja. Tällä kertaa simuloimme ostoskeskuksen romahduksen. Minä ja kymmenkunta muuta näyttelijää saimme ensin verisen kuorrutuksen meikkihenkilöstöltä ja sitten asetuimme betoniraunioihin odottelemaan pelastajia ja heidän saavuttua aloitimme hysteerisen itkemisen, huutamisen ja panikoinnin; joku ei tuntenut jalkojaan, joku oli kadottanut siskonsa tai vaimonsa raunioihin ja joku ei saanut henkeä. Pelastajat kiersivät ensin koko alueen ja arvioivat kunkin uhrin avuntarpeen. Sitten he ryhtyivät roudaamaan meitä pelastusalueelle, jossa he sitten oikeassa tilanteessa olisivat täyttäneet jokaisesta pienen triage - lappusen, jotta ensihoitajat ja lääkärit kykenisivät paikalle saavuttuaan toimimaan nopeasti. Päätinpä sitten, että kannattaisi varmaan itsekkin hankkia perus CPR & First-aid koulutus ja ehkä myöhemmin jopa first responder koulutus. Olen jo ilmoittautunut ensiapukurssille. Huomenna aamulla minulla on taas koe-esiintyminen eli nyt menen nukkumaan. Tui Tui!


2 kommenttia:

  1. Jes, kerrankin löysin blogin jonka aiheista oon aidosti kiinnostunut! Jään siis lukemaan :)

    http://hannamaarit.blogspot.fi/

    VastaaPoista