Instagram

torstai 1. lokakuuta 2015

Vapaaehtoistelua


Viimeisin viikko on kulunut vuorotellessa elokuvafestareiden ja yötyön välillä. Vapaa-ajalla olen kutonut lisää sukkia. Tähän vapaaehtoisduuniin tuolla festareilla kuuluu mm. yleisön paikoille ohjaamista ja yleistä ongeman ratkaisua ja vihaisille asiakkaille selittelyä. Miksi vihaisille? Noh, nämä festarit ovat sellainen "nopeat syö hitaat" -peli. Eli vaikka asiakkaalla olisi viisi platinum passia ja kolme lippua elokuvaan ja hän saapuu 4min ennen elokuvan alkua, on hyvin todennäköistä, että nämä paikat on jo myyty muille. Siksi kannattaa olla ajoissa. Paikoille ohjaamisessa parasta on se, että saa jäädä teatteriin yytsimään elokuvaa. Tähän mennessä katsomisen arvoisia ovat olleet italialainen The Dinner ja turkkilainen Mustang

Mitäs muuta. Lähetin viikko sitten hakumateriaalit viiteen talent agencyyn. Eilen lähetin toiset viisi eri puljuihin. Vielä ei ole kuulunut takaisin kuin yhdestä toimistosta ja sieltäkin ystävällinen "ei kiitos". Sydän pysähtyy joka kerta kun puhelimeen kilahtaa sähköposti. Liian jännää. Ilmoittauduin myös lisäkursseille, jotka alkaa marraskuussa ja jatkuu joulukuun alkuun ja aloin myös käymään tekniikkatunneilla, jotka on suunnattu tanssijoille ja näyttelijöille.
Olen myös ilmoittautunut koe-esiintymään muutamaan palkattomaan projektiin ja tarvittaessa avustamaan armaan kouluni kuvauksissa. Näyttelijäntyön tärkein oppitunti: Tee aina liikaa ilmaiseksi.

Pahoittelen, että tän jännempiä uutisia ei nyt tähän hätään vielä ole. Ehkä jännin viikon tapahtuma sattui tossa tunti sitten kun menin keittiöön improvisoimaanitselleni ruokaa ja päätin vääntää sellaisen gluteenittoman-vegaani-kössi-pastan. Suureksi yllätyksekseni oli aika pirun hyvää. Resepti meni jotakuinkin näin: mustista pavuista valmistettu spaghetti kiehumaan, tofu möhkäle kuutioiksi ja pannulle mantelivoin ja aurinkokuivatuista tomaateista yli jääneen öljyn kanssa, mausteeksi jotain intialaisia tikka mausteta, (joka tuoksui joululta,) curryä, inkivääriä, puoli säilykepurkilista butternut squashia, lehtikaalisilppua ja murskattuja pellavansiemeniä. Sivuun ruokalusikallinen soija yogurttia. Koska en kuitenkaan ole täysin vegaani, soin itselleni hyvän läjän parmesania kastikkeen pälle. Syy siihen että liha on vaihtunut mun jääkaapissa hetkellisesti tofuun on yksinkertaisesti hinta. Tofua saa paketin puolellatoista dollarilla ja lihasta saa maksaa kymmenkertaisesti.

Vielä viikko tuplatöitä leipomossa ja festareilla ja sit pitäis keksiä jotain muuta ajanvietettä..

Tässä kaikki tälläkertaa.

2 kommenttia:

  1. Mukava ylläri törmätä sun blogiin, varsinkin kun omissa aikeissa on muutto juurikin Kanadaan :) Pitääkin jäädä seurailemaan! :)

    VastaaPoista