Instagram

lauantai 3. tammikuuta 2015

UV

Picture: Cole McPherson
 Tää tulee nyt parin päivän viiveellä, mut nyt on vuodenvaihdetta juhlittu ihan kunnolla. Täällä vuosi siis vaihtui 10h jäljessä Suomen ajasta, eli silloin kun siellä Suomessa heräiltiin krapulaiseen perjantai aamuun, me poksauteltiin täällä skumppapulloja auki Granville Streetillä. Mitään suuria juhlallisuuksia ei mun osalta täällä ollut, mutta hauskaa oli! Ainoa miinus oli ilotulitteiden puute. Jostain rahallisesta syystä iso paikallinen ilotulite-show peruuntui tältä vuodelta.

Illanviettoon lähdettiin näillä eväillä. Sikari jäi ikävä kyllä polttamatta.

Yritin kiireessä askarrella itselleni party-kynnet


Party people
Viikset!
 Aloitimme juhlinnan pienellä dinner-party-peli-illalla ystäväni luona Gastownissa. Tarjolla oli juustoja ja viinejä ja marjoja ja hedelmiä. Yritin opetella pelaamaan Smashia huonolla menestyksellä, mutta lupauduin treenaamaan mun smash-skillssejä jatkossa. Keskiyön lähestyessä suuntasimme Granville Streetille skumppapullot taisteluvalmiudessa.

Photo: Melody Francoeur

Granville Street keskiyöllä. Photo: Cole McPherson

Juhlakansa! Photo: Cole McPherson

Hillittömästä ihmisjoukosta huolimatta vuosi vaihtui rauhallisesti, ilman ylimääräistä rettelöintiä. Kaikki olivat iloisen hilpeitä. Varsinkin tämä pienikokoinen japanilaismies, joka viihdytti juhlakansaa tanssimalla ja laulamalla holtittomasti keskellä katua.


Granville Streetiltä suuntasimme toisen toverin kämpille jatkoille. Ja mikäs sen sopivampi tapa jatkaa rietastelua vanhaan malliin, vuoden vaihteesta huolimatta, kuin kiivaalla ottelulla Cards Against Humanityä. Kotiin konttasin viiden aikoihin aamuyöllä ja heräsin seuraavana "aamuna" klo 16:30, kävin noutamassa annoksen butter chickeniä läheisestä intialaisesta, söin sen katsellen elokuvaa ja painuin takaisin pehkuihin. Tais olla hyvät bileet.

Tunnelmat jatkoilta.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti