Instagram

maanantai 26. tammikuuta 2015

Puu

Vihreä naama
 Normaalista viikonloppurutiinistani poiketen nostin lauantaina perseeni sohvalta ja kävin balettitunnilla. Pitkästä tauosta huolimatta jalka nousi ja piruetit pyöri melkein vanhaan malliin, mutta tänään jalat ja erityisesti pohkeet ovat melkoisessa krampissa. Iltapäivän vietin valmistautuen tämän päivän (sunnuntai) koe-esiintymiseen. Tällä kertaa kyseessä oli siis ihan oikea koe-esiintyminen ihan oikeata roolia varten, eikä mikään koulun oppitunti. Keitin kolme kananrintafilettä ja paketoin itselleni lounaat alkuviikoksi. Illalla sain sähköpostissa opettajalta kaksi sivua koe-esiintymismateriaalia opeteltavaksi maanantaiksi.





Aamupala. Avokadu-kurkkuleipiä ja smoothie.. Hyvä yritys syödä terveellisesti.


Tänään aamupäivällä suuntasin askeleeni (lol. Bussilla menin oikeesti..) Gastowniin, Film Production kampukselle koekuvauksia varten. Vastassa minua oli tuttuja hymyileviä kasvoja, tuottajia ja näyttelijöitä. Paljon rennompi tunnelma, kuin mitä yleensä koekuvauksilta odottaisi. Kirjoittauduin sisään, hengailin hetken odotushuoneessa ja sitten koitti minun vuoroni astella "raadin" eteen koe-esiintymään.



Itseasiassa ihan hyvin, kiitos! Kokeilimme muutamaa eri versiota (kauhu, komedia ja improvisoitu kohtaus) ja sitten hymyilevä raati kiitti minua käynnistä ja niin päättyi mun ensimmäinen "oikea" koe-esiintyminen täällä. Nyt sitten odotellaan call backiä tai jotain.

Söpöin. Kasvi. Ikinä.

Jäin hetkeksi hengailemaan kampukselle, luin huomista koe-esiintymisoppituntia varten ja hain raskaan työn raatajille (lukijoille) teetä Starbucksista. Hetken hengailtuani lähden kävelylle Gastowniin ja kohti Burrard streettiä ja sieltä kaupan kautta kotiin.





Otin vähän kuvia...

...matkalla kotiin...

...koska nätti kaupunki...

...ja silleen.
 Perjantaina lauluopettajamme antoi meille nuotit lauluihin, jotka hän meille valitsi esitettäväksi 3kk päästä. Minulle hän valitsi kappaleen "Sidewalk Tree" musikaalista "Raisin"..


Huomiselle laulutunnille pitäisi lukea kaksi kappaletta "Singing on stage" kirjasta ja valmistautua kirjoittamaan sidewalk tree" biisin lyriikat monologimuotoon.

...mä yritän siis ihan oikeesti!


...mutta...

Edessä on nyt kaksi aika pitkää viikkoa. Pitkiä päiviä ja muuta. Yritän ehitä tanssitunneille ja salille enemmän. Jesse-video tulee näkyville ehkä ens viikolla.. Ja kerron heti kun kuulen tän päivän koe-esiintymisestä jotain. Jee!

Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti