Instagram

lauantai 21. helmikuuta 2015

Pellejä

 Johan tässä on taas viikon verran oltu enemmän tai vähemmän kipeenä. Jee. Viime viikonloppuna en siis puuhannut juuri muuta kun flunssailin kotona. Sain pestyä pyykit ja siivottua kämpän. Maanantai ja tiistai kuluivat koulussa ja keskiviikko ja torstai kipeänä kotona. Tänään (perjantaina) raahasin itseni kouluun koska editoimme mun kamerakohtauksen ja viimeisellä movement tunnilla tutustuimme hieman clown- maailmaan. Siksi pellenenät.
Tää paita oli mun valentine.
 Maanantain audition tunnilla luimme melko pitkän pätkän The Breakup elokuvasta ja katsoimme (viimeinkin) kuukausi sitten kuvaamamme self tapet Breaking Bad sarjasta. Mikäli vältyn teknisiltä vaikeuksilta, kyseinen video on nähtävillä tämän postauksen lopussa. 

Tiistain acting tunnilla tanssimme hulvattomasti, pohdimme hahmojemme elämää ja juttelimme henkeviä. Seuraavalla viikolla (lukuloma/kuvausviikko) pitäisi opetella vuorosanoja ja monologi, mutta onneksi mun kuvaukset on jo sunnuntaina eli aikaa on. 


 Tän viikon mittaisen loman jälkeen alkaa jakso nro. 4. Eli mun opinnot tässä koulussa on puolessa välissä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että luvassa on paljon henkisesti rankkaa settiä seuraavien jaksojen aikana. Seuraava jakso loppuu viikon mittaiseen Spring Breakkiin, jota odotan innolla. Lähden seikkailulle. Tästä lisää myöhemmin.


Editointisessiot on aina hauskoja. On aina yhtä outoa nähä ittensä isolla screenillä. Sitä on jotenkin yllättävän kriittinen kaikkia omia pikku maneereja kohtaan, mutta sitä vartenhan me näitä katsomme. Tietää mitä korjata ja mihin keskittyä. Itsellä vähän nopeesti puhuessa joidenkin sanojen lausuminen selkeästi on ongelmallista ja tuppaan tilttaamaan niskaa ärsyttävästi. Mutta editointi pelastaa paljon! Koska versioita on monta ja monesta eri suunnasta niitä voi mixata ja matchata ja tiukentaa taukoja jne. Reaktioita voi leikkaa-liimaa-askarrella melkein mistä ja mihin vain. Jee! Saatan lipsauttaa jotain pätkiä tänne jossain vaiheessa..

Clowneillessa tärkeintä on aitous, eli yleisestä oletuksesta poiketen emme ns. pelleilleet vaan yritimme olla mahd. luonnollisia neniemme kanssa. Again with the weird hippie shit.. Clowni eroaa muusta maski -meiningistä rikkomalla neljännen seinän, eli ottamalla katsekontaktia yleisöön.  Suoritimme yhden hauskan harjoituksen, jossa jokainen tuli vuorollaan pellenenä naamallaan piinapenkkiin ns. työhaastatteluun ja jokaiseen raadin esittämään kysymykseen oli nyökättävä "kyllä". Kysymykset olivat mm. seuraavan laisia: "Onko sinulla usein ilmavaivoja?" "Osaatko lentää?" "Pääsitkö juuri vankilasta?" "Seurusteletko yhtäaikaisesti useamman kuin yhden valokuvaajan kanssa?" yms... Kyllä, keksimme kysymykset itse.




Tuossa tuo nyt oli... En ole koskaan nähnyt kyseistä Breaking Bad jaksoa, joten olen aika varma, että poikkeaa alkuperäisestä.

Huomenna koe-esiinnyn lyhytelokuvaan ja sunnuntaina studiokuvaukset koululla. Myös Oscarit jaetaan sunnuntaina ja näillä näkymin menen jonnekkin tätä tapahtumaa juhlistamaan, koska maanantaina vapaapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti