Instagram

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kuvauksia ja koekuvauksia

No onpahan taas ollut viikko. Kotiuduin tossa jokunen tunti sitten callback keikalta. Eli siis viime sunnuntaisen koe-esiintymisen perusteella tuotantotiimi halus nähdä mut uudestaan. Tällä kertaa luin kohtauksen läpi mahdollisten kanssanäyttelijöiden kera. Tällä viikolla ympäri kaupunkia on kuvattu paljon eri tv sarjoja; Keskiviikkona Stanley parkissa kuvattiin Flashiä, koulumme viereisessä puistossa Olipa kerran sarjaa ja myöhemmin tv elokuvaa Signed, Sealed, Delivered ja kolmen korttelin päässä mun asunnosta kuvattiin kirkossa ja sen ulkopuolella Supernaturalia.
Emme vieläkään ole audition tunnilla katsoneet niitä Breaking bad nauhoituksia, eli vieläkään ei tipu videota. Tiistai-iltana audition summit tapahtumassa opimme seuraavaa: 

Ei isoja logoja/kuvia/tekstejä sisältäviä vaatteita koe-esiintymiseen.
"Fuck the rules"
"Dress to suggest" valitse vaatteet jotka auttavat sinua hahmon sisäistämisessä.
"What are they looking for? Who cares! Change their mind!"
Pidä aina käsikirjoitus mukana/ kädessä.
"Our job is to make bad writing seem human."
Kässäriä voi käyttää rekvisiittana. Ylimääräistä rekvisiittaa ei kannata ottaa mukaan.
"They want you to be the one so they can go home!"
Tee taustatyö huolella: tideä mihin genreen koe-esiinnyt.
"Props get together at night and plan how to fuck you over."
Tee rohkeita valintoja.
"Yes, that's what I said... Doesn't make it true!"
Älä keskustele odotushuoneessa.
"90% of what we do is audition. Sometimes we get to actually act."
Saavu 5 minuuttia ajoissa, ei enempää, ei vähempää.
"You'll be rejected 100000 times."
240:stä näyttelijästä, jotka hakee roolia, 10 pääsee koe-esiintymään, 1 saa roolin.

Siinä muutamia elämänviisauksia opettajilta. Nyt vähän kuvia näistä aijemmin mainitsemistani kuvaustilanteista.

Olipa kerran -kuvaukset luokkahuoneen ikkunasta.

Jonkin näköistä hevos-stunttia on luvassa...

Ympäri puistoa oli NYC takseja ja poliisiautoja.
Signed, sealed, delivered


Supernatural -kuvaukset kirkossa.
Ulkona yö, sisällä päivä.
Ilmeisesti Supernatural kööri kuvasi tämän tarkoin vartioidun kirkon ulkopuolella myös tiistai aamuna. Rinnakkaisluokkalainen kaverini, joka asuu kyseistä kirkkoa vastapäätä onnistui vaihtamaan Jaredin ja Jensenin kanssa pari sanaa. Kuulemma mukavia miehiä kumpikin. Eivät saa työaikana ottaa fanien kanssa kuvia. Jos olisin ollut keskiviikko iltana yhtään pirteämpi, tai HC fani, olisin jäänyt ulos kylmään odottelemaan, että kuvaukset loppuu. Olin luuseri ja menin kotiin nukkumaan.

Ensi torstaina pidän kolmelle näyttelijäluokalle esitelmän Supernaturalissakin vierailleesta, kouluni entisestä opiskelijasta Adam DiMarcosta. En löytänyt hänestä internetin syövereistä kamalasti tietoa, joten opettajani ehdotti seuraavaa: Lähetä sille sähköpostia. Niin siis tein. Erittäin mukavan oloinen Adam vastasi yllättävän sukkelasti ja nyt minulla on aineksia esitelmään! Jee!

Ensi viikon lukujärjestys

Ensi viikko tulee olemaan pitkä! 11h koulupäiviä melkein joka päivä.. Paitsi perjantai. Perjantaina vain 3h koulua ja näiden kolmen tunnin aikana pitäisi taas kuvata kaksi elokuvakohtausta. Näillä näkymin olen kummassakin kohtauksessa mukana, hyvin erilaisessa roolissa ja vaatetuksessa... Saa nähdä mitä tulee.

Mun askartelema Time Code lappu, josta käy ilmi ottojen pituudet ja kameran kellon lukemat, sekä muut tiedot.
Sain voice -tunnilla uuden kaverin.
 Eikai tässä muu auta kuin jatkaa läksyjen parissa ja jännityksellä odotella, josko napsahtaisi rooli tämän päivän callbackeista. Pitäkää peukkuja!

Naamareita.

5 kommenttia:

  1. tsemppiä ensi viikkoon, pitkiä päiviä tosiaan! toivottavasti saat roolin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana blogi ja postaukset ovat ihania:) ❤

      All-about-my-big-life.blogspot.fi

      Kävisitkö jkurkkaamassa

      Poista
  2. Vau! Hirmu mielenkiintonen blogi, mun pitää oikeen ajan kanssa kahlata vielä läpi ja taidan liittyä lukijaksikin :D Itseäni kiinnostaa näytteleminen noin niinkun lavalla ja teatterissa, mutta kiva lukea näkökulmia myös kameran edessä näyttelemisestä :)

    En tiedä oletko jossakin postauksessa kertonutkin, mutta jäi kiinnostamaan taustasi. Mistä olet keksinyt alan, oletko aiemmin tehnyt näyttelijäntyötä tai miksi ylipäänsä kiinnostaa tämä ala? :)

    http://kayamirjami.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiva! :D Tää ala koska mikään muu ei kiinnosta niin paljon. Muksusta asti tykänny esiintyä, enemmän tanssimalla, mutta kuitenkin. 2011 pääsin mukaan nelosen Stage ohjelmaan ja silloin kiinnostuksen kipinästä syttyi nuotio, joka on nyt kasvanut isommaksi metsäpaloksi. Stagesta poikineen musikaalin lisäksi en ole oikeastaan muualla esiintynyt, kuin Oltermanni mainoksessa. :D

      Poista