Instagram

lauantai 14. helmikuuta 2015

Viikkokatsaus

 Lähdin siis viime lauantaina vähän tissuttelemaan ja kömmin kotiin noin kahdelta sunnuntai aamuyönä.. No, eipä tuossa muuten mitään poikkeavaa, kuin se, että herätyskello soi sunnuntai aamuna viideltä. Kyllä. Viideltä. Miksi? Olin nääs lupautunut web sarjan pilottijakson kuvauksiin extraksi, eli tausta näyttelijäksi. Eipä siinä, ylös, ulos ja maskitiimin armoille numeroitavaksi Gastownissa sijaitsevalle tuotantokampukselle. Siellä oli noin aamutuimaan melko hiljaista, pimeää ja kosteaa.
 Sarjan pointti on siis suunnilleen se, että kaikki maapallon asukkaat on numeroitu tärkeysjärjestykseen. Kuten kuvasta näkyy, me emme ole kovin tärkeitä.

Kuvauspaikka oli muutaman korttelin päässä koulusta, melko nahkealla takakujalla, rautatien vieressä. Eli aika huonolla seudulla. Ennen kuvauksia tiimi oli ilmeisesti joutunut putsaamaan paikan huumeneuloista ja käytetyista kumeista.. 

Kuvausten kulku oli melko simppeli: Aamu meni harjoitellessa ja lounastauon jälkeen kuvatessa. Koko muutaman minuutin kohtaus kuvattiin moving masterina, eli kamera liikkui päähenkilön mukana ja kuvasi kaiken yhteen pötköön. Muutaman kerran jouduimme hieman odottelemaan rautatieltä kuuluvan metelin takia, mutta mikäs siinä. Hauska päivä.
Kuvauspaikka

Do you ever feel like a plastic bag?

Picture by: Tassjan nenä.

Hehkeetä ja eksoottista

 Maanantai alkoi mahtavasti. Ei koulua koska "Family Day", joten menin salille ja keksin siellä aiheen monologilleni, joka piti valmistaa torstaiksi. Päätin myös upgradeata jäsenyyteni, jotta voisin käydä jooga tunneilla, mutta kävikin ilmi, että mulla on jo "gold membership" eli jee! Kotimatkalla eksyin lisäravinnekauppaan, ostin protskujauhetta, liityin jäseneksi ja sain ilmaisen smoothien. Woop! Loppu päivä meni kokatessa ruokia tulevalle viikolle.
 Tiistain movement tunnilla esitimme pienet 2-3min mittaiset mykkä soolot maski päällä. Eli "olet hahmo, saavut puistoon, hengailet hetken, olet kiinnostavaa katseltavaa ja poistut"... älkää kysykö...

Acting tunti alkoi taas tuolitaiteen luomisella. Ja sitten työskentelimme vastanäyttelijöidemme kanssa pohtien merkittäviä hetkiä kohtaustemme kulussa jne. Läksynä hahmohaastattelu eli 17  kysymystä joihin pitää antaa vastaus roolihahmona. Jännää.
 Keskiviikkona pukeudutaan pinkkiin. Keskiviikkona pelasimme myös viimeistä kertaa Cinema gamea. Lupaan tässä ja nyt, että teemme muutaman kaverin kanssa videon siitä miten cinema game toimii ja miltä se näyttää ja lupaan myös julkaista sen täällä. Kuten sen Jesse-videonkin... Katsomme ne maanantaina koulussa ja sen jälkeen voin sen tänne laittaa eli tulossa on!

Seuraavalla viikolla improtunnilla tapahtuu jotain jännää, nimittäin opettaja kehotti ottamaan mukaan aurinkolasit, kuulokkeet ja jotain luettavaa ja ilmeisesti joudumme maastotiedustelutehtäviin. Tarkoituksena siis mennä tunniksi stalkkaamaan ihmisiä julkiselle paikalle, valita yksi uhri ja opiskella tunnissa tämän kehonkieli ja olemus, tulla takaisin luokkaan ja olla tämä stalkkauksen uhri. Joo. Outoa.

Torstaina luimme ääneen kaikkien henkilökohtaiset monologit eli toisin sanoen itkimme kolme tuntia. Ohessa perus itku selfie. Lukutuokion jälkeen opettaja keräsi monologit ja jakoi ne sitten uusiksi, niin, että jokaisella on jonkun luokkatoverinsa monologi esitettävänä 2kk kuluttua. Tunteikasta touhua luvassa.




Torstai oli Suomessa penkkari ja wanhojentanssi päivä ja sen kunniaksi hieman throwbackiä omiin wanhoihin ja penkkareihin. Kovasti välillä näitä aikoja ikävöin. Huh. On vanha olo.

Penkkari-inkkari 2012
Prinsessat 2011
Tänään toimin aamulla kamera assarina eli teippasin näyttelijöille maamerkit ja kläpyttelin tällä värikkäällä taideteoksella. Samalla kun me kuvasimme sisällä, ulkopuolella kuvattiin Motiivi -nimistä sarjaa.


Tänään saimme tietää tulevien studiokuvauksien ohjaajat ja vastanäyttelijät. Onnekas kun olen, vastanäyttelijäksi rapsahti sama heppu, jonka kanssa näyttelin viime jaksossa kohtauksen näytelmästä Seascape with Sharks and Dancer. Jee! Kässärikin vaikutti ihan kivalta.


Kolmatta jaksoa on jäljellä enään 2 viikkoa, joista viimeinen siis studiokuvauksia ja vapaata. Sen jälkeen olen koulutuksen puolessa välissä. Eli valmistujaiset lähestyy. Hui! Näiden kahden viikon aikana on hurjasti opeteltavaa: The Mother fu*ker with the hat:iä varten uskottava New York/ Queens aksentti sekä ois kiva osata myös suuri osa vuorosanoista ennen ensi jakson alkua, sivun mittainen monologi eli n 400 sanaa.. perus essee.. Maanantaiksi puolentoista sivun koe-esiintyminen. Laulu. Kaiken lisäksi lähdin tässä just utelemaan koe-esiintymis mahdollisuuksia yhteen lyhäriin, joka kuvattais ens kuussa. Kaikki raudat tuleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti