Instagram

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Parasta just nyt


Huhhuh, mikä päivä! Nyt tulee paljon kuvaa, videota ja tekstiä! Ihan ensimmäiseksi käykää kurkkaamassa viime joulukuussa kuvattu lyhytelokuva, jossa mukana minä ja scene partnerini, komea Keegan. En onnistunut liittämään videota tähän, mutta jaoin sen omana pikku postauksena otsikolla "PATH - VFS - FIRST TERM - SHORT FILM
Sitten vähän kuulumisia ensimmäiseltä special skills tunnilta, casting director luennolta ja tämän päivän seikkailulta.
Here we go!

Ensimmäisellä special skills tunnilla harjoittelimme kaatumista ja kierimistä eli kolme tuntia kuperkeikkoja etuperin ja takaperin ja sitten kaatumista eteen, taakse ja sivuille. Tunnin päätteeksi olin taas muutamaa mustelmaa rikkaampi. Tässä video, jossa kaksi erilaista hartian yli kierrähdys tapaa; ninja ja kuolema.



Huomenta!
Tänään aamulla (lauantaina) heräsin seitsemältä. Kyllä. Seitsemältä aamulla, koska koululla alkoi luento klo 9. Luennon piti Seth Yanklewitz, casting director Losista, jolla on vyön alla melko hyviä suorituksia castingin saralta (New Girl, The Hangover, Rock of Ages, Pearl Harbor). Hänellä oli paljon erinomaisia vinkkejä nuorille näyttelijän aluille koe-esiintymistä varten:

- Jos käytät rekvisiittaa, harjoittele sen käyttö täydellisesti! Mitä todennäköisemmin kaikki menee pieleen rekvisiitan takia, joten vähemmän on enemmän.
- Sulje se puhelin, koska sun äiti soittaa aivan varmasti kesken koe-esiintymisen!
- Ole ajoissa ja älä haise pahalta.
- Ole halukas tekemään muutoksia ohjeiden mukaan.

Luentomeininkejä
Brunssiseura
Suunnitelmissa mulla oli luennon jälkeen mennä balettitunnille ja sitten tulla kotiin laiskottelemaan, mutta toisin kävi. Hetken mielijohteesta suuntasimme luennolta brunssille ja sieltä kaverini asunnolle siivoamaan ja juomaan teetä. Joukkoomme liittyi lisää porukkaa ja päätimme lähteä pienelle seikkailulle Stanley Parkkiin. Tässä niitä kuvia nyt sitten tulee! Tää kaupunki on aivan täydellinen! (Pssst! Kaikille 50 Shades of Grey faneille: tässä linkki, jossa kuvia kuvauspaikoista ympäri kaupunkia. Kävin tänään pyörimässä Seawallilla ja Beaver Lakella)
Söpöin levysoitin ikinä!


Taas kadehdin kavereiden näköaloja.
Kevät tulee!

Joku mukava mies antoi tällaset tarrat ^^

Tytöt <3

Seawall

Coal Harbor

Futiskenttä

puuu
Iloinen


Beaver Lake
Jeee
Yks komia.
Silta.. 50 shades silta!
söpö pieni puisto
Night time sky line
Videoseikkailu:



Tässä vielä pari mun mielestä katsomisen arvoista lyhäriä, joissa esiintyy mun luokkatovereita:

2 kommenttia:

  1. Sponttaanit brunssit ja muut seikkailut on aina hyvä vaihtoehto laiskottelun sijaan!:D
    Ihanan persoonalliset kasvonpiirteet sulla muuten!
    http://chocolateye.blogspot.fi/

    VastaaPoista