Instagram

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Pannukakkuja ja taistelutaktiikoita

 Tein viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa onnistuneesti pannukakkuja! Lisää-vain-vesi-pancake-mixistä tietenkin, mutta silti! Oli yllättävän hyviä! Korvasin veden proteiinijuomalla, joten niistä tuli aika paksuja, mutta mikäs siinä.

Maanantaina koko kaupunki oli pilvessä. Kirjaimellisesti. Siis pilven sisällä. Oli siis oikein kosteaa ja sumuista, ja mikäli olet joskus miettinyt miltä pilven sisällä näyttää...

Tältä. Pilven sisällä näyttää tältä.

Ulkopuolelta kaupunki näyttää silloin tältä. Pic by:Bun Lee Photography (Lisää upeita Vancouver kuvia)

Tiistai oli henkisesti erittäin rankka päivä. Kolmen tunnin aikana kaksi piinapenkkiä heti aamusta. On yllättävän raastavaa katsoa vieressä, kun kaverit käy läpi vahvoja tuntemuksia ja kertoo itsestään kivuliaita asioita.

Tiistai iltapäivä oli hieman vauhdikkaampi ja hauskempi. Opimme kaiken näköisiä lavataistelutempauksia kuten hiuksista repimistä, lyöntejä, läpsyjä, potkuja jne. Jutun juoni tappelun feikkaamisessa on jotakuinkin se, että hän joka ottaa turpaan kontrolloi tilannetta. Tässä videossa tulee turpaan niin, että tukka lähtee.



Ensimmäisessä pätkässä ystäväni Melody siis nappaa mun letistä kiinni ja riepottaa menemään. Tai siltä sen ainakin on tarkoitus näyttää. Oikeasti hän vain asettaa suljetun nyrkkinsä mun pään päälle, mä nappaan kaksin käsin ranteesta kiinni ja puristan sen kättä mun päätä vasten ja lähden itse heilumaan holtittomasti. Toisessa pätkässä minä kaappaan Keegania rinnuksista ja paiskaan seinään ja pudotan lattialle. Oikeasti mä vaan pitelen kiinni hänen paidastaan ja hän paiskaa itsensä seinälle ja lattialle. 

Tähän väliin vanukas! Chia-suklaa-proteiini-vanukas. 
2.5dl mantelimaitoa johon sekoitettu suklaan makuista proteiinijauhetta.
3-4rkl chia siemeniä
anna hyytyä n. 40 min välillä sekoitellen
päälle pakastevadelmia ja cacao nibsejä


Keskiviikkona meille esiteltiin 5 ja 6 jaksojen valinnaisaine vaihtoehdot. 5. jaksossa valitaan joko laulu tai tanssi. Ei varmaan ole hankala arvata kumman aijon valita. 6. jaksossa vaihtoehtoja on kolme, joista täytyy valita ainakin yksi. Nämä ovat siis: Laulu/Cabaret, ryhmä movement/tanssi teos ja Shakespeare monologi. 6. jakson lauluvalinnaiseen pääsee vain jos tulee siihen valituksi 5. jakson perusteella, eli voin sulkea sen pois. Kovasti kiehtoisi ottaa sekä movement, että Shakespeare, mutta pitää katsoa miten jaksaa ja ehtii.

Näytelmiä olemme tällä viikolla työstäneet eläinharjoitusten avulla. Jokainen on valinnut roolihahmoonsa sopivan eläimen. Oma valintani oli aavikkokettu (Fennec Fox)

Ovat melkoisia vilpereitä... Tänään sitten kerroimme valitsemistamme eläimistä ja konttasimme ja möyrimme luokan lattioilla parhaamme mukaan näitä eläimiä jäljitellen. Mustelmia löytyy. Oli koiraa, leijonaa, sutta, hevosta, pöllöä ja puumaa. Olen melko varma, että opettajillamme on käynnissä joku "Kuka saa oppilaansa tekemään oudoimpia asioita" - kilpailu.

Mitäpä muuta... Asunnon metsästyskausi on alkanut. Olen liikkeellä erittäin aikaisin ja tällä kertaa hakusessa on kämppä neljälle. Muutto vasta syyskuussa, mutta aikainen kettu asunnon nappaa!

4 kommenttia:

  1. onko sulla jo sellainen postaus missä kerroot kuinka päädyit sinne ja paljon siellä asuminen ja opiskeleminen maksaa? jos on niiin voisitko linkata minulla koska en löytänyt tai jos ei ole niin tehdä sellaisen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://canadiaries.blogspot.ca/2014_04_01_archive.html
      http://canadiaries.blogspot.ca/2014/05/tonni-kateen-kanni-toteen.html
      http://canadiaries.blogspot.ca/2014/12/marraskuun-viimeinen-sunnuntai.html

      Noissa postauksissa on aika pitkälle koko tarina :D

      Poista
  2. Moikka! Mä oon kiinnostunut myös näyttelemisestä ja haluisin opiskelemaan kanadaan. Paljo siellä sun asuminen maksaa ja plajonko saat tukia yms. entä paljon opiskelemeninen maksaa ja onko sulla ollut siellä kivaa ja missä kävit lukion (jos kävit) ja että oliko sulla mitään taustaa tai vastaavaa . ja mitkä ovat tavotteesi tai siis mihin pyrit pääsemään siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei! Jee! Hyvähyvä! Tänne vaan! Mä tein ite vähän huonoja valintoja asumisen suhteen ja maksan kalustetusta yksiöstä aivan hävytöntä vuokraa, mutta edullisempia asumisvaihtoehtoja löytyy koulun kautta. Suurin osa kavereista täällä maksaa $700-1000/kk (500-800€/kk) silti aika paljon joo.. Suomesta saa korotetut tuet ja lainan täällä opiskeluun eli n 1200€/kk. Opinto-ohjelmien hinnat Vancouver Film Schoolissa löytyy -> http://vfs.edu/admissions/international/start-dates-and-tuition <- tuolta, 1v. Acting for Film & TV $30 500 ja 6kk Essentials $10 500.

      Täällä on ollu tähän asti aivan uskomattoman kivaa! Lukion kävin Porvoossa (Linnankosken Lukio). Mitään kummempaa taustaa ei ollu näyttelemisen puolelta, mutta vahva tanssi/esiintymis tausta muuten. Kouluun pääseminen ei vaadi välttämättä aijempaa kokemusta.

      Tällä hetkellä yritän kaikin keinoin saada järjestettyä asiat siihen malliin, että voin valmistumisen jälkeen jäädä tänne töihin. Ihanteellista olisi löytää agentti ja sitä kautta päästä koe-esiintymään mahdollisimman moneen paikkaan ja löytää alan töitä, mutta todennäköisesti päädyn joksikin aikaa tarjoilijaksi tms :D

      Jos päädyt hakemaan tänne niin pistä ihmeessä viestiä! Autan tosi mielelläni :)

      Poista