Instagram

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Possupaistia ja päiväkännit


Aloitin lenkkeilyn. *Naamapalmu* Oon siis nyt parina päivänä käynyt "juoksemassa" seawallia pitkin ja tuntenut itseni äärimmäiseksi luuseriksi a) koska oon huono juoksemaan ja b) koska en ole viettänyt enemmän aikaa nauttien rannikkomaisemista. Sunnuntaina satoi sivuttain, mutta otin silti pari kuvaa...







Sunnuntai iltana sain kutsun kaverin kämpille illalliselle. Tarjolla oli possua. Valmistettu opiskelijabudjetilla ja rakkaudella. Nautimme aterian erittäin opiskelijamaiseen tyyliin lattialla istuen ja erilaisilta lautasilta erikokoisin aterimin. Tarjolla oli myös omenapiirakkaa, joka maistui ihan joululta.
Omppupiirakka
Paras ateria aikoihin




Tällä kuvalla ei ole muuta funktiota kun noi kirsikkapuun kukat. Niitä on kaikkialla!
 Tiistaina eli St. Patrickin päivänä kesken aamun oppitunnin meille tultiin iloisesti ilmoittamaan, että iltapäivän oppitunti on peruttu. Lähdimme hilpein mielin Warehouseen lounaalle, koska siellä jokainen annos maksaa $4,95 ja opiskelijan lompakko hymyilee. Lounaan jälkeen päädyimme Cambieen vihreälle kaljalle, sieltä viinakaupan kautta kaverin luo kokkaamaan ja vielä muutaman mutkan kautta toisaalle jatkoille. Olin kotona nukkumassa kahdeltatoista.

Apiloita kaikkialla!

Vihreetä


#kyynel
 Keskiviikkona koulu alkoi (luojan kiitos) vasta yhdeltä. Olemme vihdoin päässeet näytelmien kanssa siihen pisteeseen, että joka tunti laitamme muutaman kohtauksen ns. "jaloilleen". Keskiviikkona oli  minun ja parini vuoro. Saimme erittäin hyödyllistä palautetta ja hyviä ideoita. Hauskaa tulee! 

turvonneet silmät
Tänään oli taas astetta rankempi päivä. 3h itkutuokio heti aamusta, jonka seurauksena silmät ja nenä punoittavat vieläkin.

Maahanmuuton suhteen olen nyt sellaisessa tilanteessa, että tänään on lähtenyt postissa hakemus työluvasta opiskelun ohessa. Vastaus tulee ehkä kuukauden päästä. Paras uutinen on kuitenkin tämä: Koulumme odottaa vahvistusta Post-Grad work permit ohjelmaan hyväksymisestä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos/kun tämä vahvistus tulee, jokainen koulusta valmistuva ei-kanadalainen saa jäädä maahan töihin. Täydellistä!

Lupauduin lukijaksi tuotantopuolen huomisiin koekuvauksiin, eli pitkää päivää luvassa. Ensi viikolla pääsen katsomaan kavereiden tuotoksia test screeningiin ja koe-esiintymään kahteen lyhäriin. Woop!

Tän viikon teema on enemmän tai vähemmän ollut Basic Bitch/ Basic Bro, joten jaan nyt pari videota aiheesta:




Maisemakuva. Koska miksi ei.

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Kanadasta! :) Ja mahtava juttu tuo työlupajuttu, mielestäni jotenkin outoa jos ei olisi mahdollista jäädä opiskelumaahansa töihin valmistuttuaan, mutta Amerikat nyt onkin vähän tarkempia viisumeidensa kanssa :D

    Ootko muuten ajatellut valmistuttuasi, että luotko uraa pelkästään Amerikan mantereella vai mahdollisuuksien mukaan täällä Suomessa kanssa? :) Olisi kiva kuulla näitä ajatuksia kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos! Niin on :D Kyllä mä tänne ajattelin jäädä kattoo jos jotain töitä löytyis :) Suomes on työllistyminen ja palkkataso alalla vähän ankeeta, eli jos täällä ei irtoo töitä niin sit seuraava vaihtoehto on varmaan Ruotsi :D Kyllä varmasti mahdollisuuksien mukaan Suomessakin jonain päivänä, mutta ensin jään tänne ;)

      Poista
  2. Ihana postaus ja tosi kiva banneri! :) Tosi kivoja kuvia :)
    http://siljaslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi mielenkiintonen blogi! Tykkään lukea tälläsiä :)
    Varsinkin kun oon niin kiinnostunut Kanadasta ja muutenkin ulkomaille muuttaneiden blogeista.
    Jäänpä seurailemaan ( :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Kanada on yllättäny mut erittäin positiivisesti! Ihan paras paikka! :)

      Poista
  4. Kiva tämä sun blogi! Tässä tulee vähän sellainen olo, että pitäisiköhän itsekin aloittaa blogi suomeksi. :D Tuon englannin kielisen kirjoittamisesta mulla on enemmän paineita, koska sitä voivat lukea kaikki. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiitos! Mulle tää suomeks kirjottaminen on tällenan säälittävä yritys pitää äidinkieli kunnossa... Ei suju kovin loisteliaasti :D Ja "kohdeyleisökin" on enimmäkseen Suomen puolella :)

      Poista