Instagram

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Komediaa ja Lihapullia

Heipä hei! Tässä tulee nyt taas sekalainen setti vaikka mitä. Kuvia lenkkimaisemista, hillittömän pitkä videokooste viikonlopun SitCom kuvauksista ja koen myös erittäin tarpeelliseksi jakaa kaksi reseptiä (lihapulla ja salaatinkastike).


Puoliväli tapaaminen meni aika kivasti. Sain paljon positiivista palautetta opettajilta. Kehuivat läsnäoloa ja työmoraalia ja rohkaisivat ottamaan isompia riskejä ja käyttämään tanssitaustaa hyväksi. Kaikkien kurssien keskiarvo on tällä hetkellä 84.87.


Seuraavassa jaksossa tanssivalinnainen! Woop!















Tämä viikonloppu kului studioilla kuvaamassa SitCom kohtauksia ihanan luokkani ja impro-opettajani kanssa. Kolme eri kohtausta, kaikki kahdella eri kokoonpanolla eli yhteensä kuusi settiä. Lauantaina 3 ja sunnuntaina 3. 



Mickey!


Eka miehitys


Toka miehitys














Tässä koko viikonloppu tiivistettynä. Sisältää 5 emotional stages of going to school on a saturday morning... jne


Sit niitä lihapullia...

jauhelihaa
sipuli
nippu timjamia
pari kananmunaa
1-2rkl chia-siemeniä
murskattuja pellavansiemeniä
valkosipulinkynsi 
valkosipulitahnaa
hot pepper flakes
Jalapeno juustoa
suolaa ja pippuria

Ihan ensiks on hyvä laittaa chia-siemenet likoomaan veteen (ensin pari rkl vettä ja kun se on imeytynyt siemeniin niin vähän lisää.. kannattaa sekoitella). Sit sipuli, valkosipuli ja timjami silpuks ja sekasin lihan kanssa. Jalapeno juusto raastettuna sekaan, valkosipulitöhnät päälle sekä pepper flakesit ja pellavansiemenet. Munat ja chia-siemenet sekaan. Suolaa ja pippuria omantunnon mukaan.
Palloiks ja pannulle!


Salaatinkastike on vähän yksinkertasempi.. Yhteen annokseen 1rkl cacao nibsejä, 1rkl murskattuja cashew pähkinöitä, 1tl hunajaa, 1-2rkl viikunabalsamivinegaretteä, 1tl avokado öljyä ja päälle vähän pippuria.
Namnam!


#LuckyGirl mulla on ihan parhaita kavereita. Ihana Melody antoi mulle vähän testailtavaa. Diorshow ripsiväri, Biothermin kosteuttava seerumi ja kosteusvoide, Jurliquen geelivoide ja Lancomen meikkipussi. Ihanata!


3 kommenttia:

  1. hih, ihan mahtavia kuvia ja poseerausta :)

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. vähän outo kysymys mutta jos on raskausarpia ihan vähän niin luulekto että pääsee näyttelijäksi tai niin kuulostaa tosi tyhmälyä mutta.. :D

    VastaaPoista