Instagram

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Grouse and House

Nyt on taas ollu sellanen seikkailun täyteinen viikonloppu, että en edes muista mitä viikolla tapahtui... Öööö... Selvitin keskiarvon pari viikkoa sitten tekemistäni kyselyistä ja niiden mukaan olen keskiluokkainen, 25v. ruotsalainen tai kanadalainen "girl next door", sinkku, hyvä ihminen, college grad ja työskentelen joko tarjoilijana tai opettajana. Näytän kuulemma Reese Witherspoonilta. Tällä viikolla on ollut enemmän kirjallisia läksyjä kuin ikinä ennen. Myös viiniä on kulunut tavallista enemmän. 
 The Biz tunnilla meille selvisi koulun "valmistujaislahja" meille, eli Grad-Pack. Pakettiin kuuluu ammattilaisen ottamat kuvat, vuoden jäsenyys "Casting workbook"-sivustolle, jonne ladataan myös promo-reel ja kaikkea muuta kivaa. Nyt pitäisi valita kolme kohtausta promo-reeliä varten. Suunnitelmissa ois yks komedia, yks draama ja yks C.S.I -tyyppinen meininki. Ilokseni voin ilmoittaa, että jo ainakin kuudella kuukausi sitten aikaisemmalta luokalta valmistuneella näyttelijällä on sopimus agentin kanssa ja he käyvät jo koe-esiintymässä. 

Audition tunneilla luemme nyt vain pitkiä kohtauksia elokuvista. Maanantaina katsoimme viime viikon tuotoksen. Olin ihan tyytyväinen. Seuraavaa odotellessa. Tanssitunneilla olemme opetelleet valssia ja foxtrottia. Treenaamme myös koulun lankku-ennätystä varten. Tällä hetkellä luokkamme lankuttaa 3 minuuttia. Tavoite on yli 5... Tällä viikolla tanssimme salsaa.

 Sit niitä viikonlopun seikkailuja. Perjantaina oli taas rantabileet eli ihanat maisemat ja ihanammat ihmiset.







Lauantai aamuna heräsin yhdeksältä ja kymmeneltä olin semi-atleettisissa vetimissä valmiina kiipeämään vuorelle. Lupauduin nimittäin lähteä suorittamaan Grouse Grind vaellusreittiä saksalaisen ystäväni kanssa. Suuntasimme keskustasta vesibussilla Pohj. Vancouveriin ja siellä paikallisbussilla vuoren juureen.

2.9km jyrkkää nousua, 2830 rappusta, 1h 20min.

Takaisin kääntyminen oli kielletty reitin jyrkkyyden takia, eli kun oli kerran leikkiin ryhtynyt niin huipulle oli kiivettävä.

Muutama vinkki, mikäli itse haluat vuorelle kiivetä: älä ole krapulassa, odota pari päivää leg dayn jälkeen ja ota mukaan vesipullo.

Reitti



Seikkailuseura

Puolessa välissä oli jo aika kuuma...
Huipulla on helppo hymyillä.
Talvisin paikka toimii laskettelukeskuksena.





Jeee!
Helikopteri







Karhu (hän oli aitauksessa)

Matkamuistoksi paita
 Illalla kokoonnuimme tyttöjen kanssa suorittamaan erään opettajan vaatimaa kotitehtävää: Tyttöjen iltaa! Eli suklaata ja Mean Girls

 Tämä päivä (sunnuntai) on mennyt talojahdissa. Olemme siis muutaman kaverin kanssa nyt päättäneet lyödä hynttyyt yhteen ja vuokrata vähän mehukkaamman kokoisen lukaalin hieman keskustan ulkopuolelta. Tässä vähän kuvamateriaalia ulkopuolelta. Ei mitään stressiä, mutta saattaa olla, että muutto on jo ensi kuun lopussa.




Videolla vähän enemmän retkeilytunnelmia, sekä tyttöjen-iltailua ja asunnonmetsästystä.

6 kommenttia:

  1. oho, noi sormusveistokset. ruoholahdessa konsan vieressä helsingissä on ihan samanlaiset. O_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu! nice! En ite oo törmänny :D

      Poista
    2. No oli pakko googlata. Niitä on näköjään yhteensä kuusi. Hassua! :) http://en.wikipedia.org/wiki/Engagement_(sculpture)

      Poista
    3. No on :D ilmeisesti ihan sormus -sarja

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niinpä! Ihan uskomatonta, että tollasten vuokra/kk on alle 700€ jaettuna viidelle! Mitä kauempana keskustasta, sitä edullisempia..

      Poista