Instagram

tiistai 25. marraskuuta 2014

Kolme päivää korkokengissä

#selfie
Takana raastavan rankka viikonloppu, joka on jättänyt jälkensä mm mun jalkoihin. Pääsin kolmeksi päiväksi leikkimään promotyttöä Vancouverin suurimpiin ostoskeskuksiin, Hudsons Bay ("The Bay" vähän niinku Stockmann) nimisiin myymälöihin. Vietin siis perjantaina, lauantaina sekä sunnuntaina, jokaisena päivänä väh. 4h "enkeliksi" pukeutuneena, korkokengissä, tiukassa mekossa ja tujussa meikissä sipsutellen ympäriinsä ilman ainuttakaan taukoa. Jalat kiittää. Tehtäväni oli yksinkertainen; myydä mahd. monta pulloa Thierry Muglerin hajuvesiä. Etenkin sitä Angel -merkkistä. En toki ollut yksin vaan seuranani oli joka päivä 3-6 opiskelutoveria, joista yksi työskentelee hajuvesimyyjänä ihan vakituisesti. 


Opettelimme pikaisesti tuotteiden nimet, pullokoot, hinnat, tuoksujen sisältämät ainekset ja saatavilla olevat tarjouspaketit. Sitten sompailimme ympäri ostoskeskuksen kemikaaliota jakamassa shoppailijoille suklaata, hajuvesinäytteitä ja häpeilemättömästi hurmauskykyämme käyttäen talutimme kaikki syöttiin tarttuneet, tuotteista vähänkään kiinnostuneet varsinaisten myyjien luokse, jotka sitten hoitivat homman kotiin. Jo perjantaina oivalsimme, että komeiden nuorten miesten on helpompi myydä hajuvesiä naisille ja me tyttöset iskimme kyntemme Angel for men (A*men) pullojen kanssa pahaa-aavistamattomiin miehiin. Tämä taktiikka johti lukuisiin treffipyyntöihin ja muutamaan "lupaan ostaa jos saan sun numeron" -tapaukseen. (Eivät saaneet, ostivat kuitenkin.) 
               Valkosuklaatikkari


Jokaiselle päivälle oli asetettu myyntitavoite. Perjantain tavoite oli ainoastaan myydä enemmän kuin Chanel ja lauantai-iltana kaverini saikin iloisen puhelun pomoltaan, jonka päätteeksi hän totesi "We ass-raped the sh*t out of Chanel!" Tämä oli hieno suoritus meiltä, sillä Chanelilla näitä promotsirbuloita oli kymmenen enemmän kuin meitä. Tässä näemme, että 6 näyttelijää on aina parempi kuin 16 mallia. Lauantain tavoite jäi vajaaksi, eikä ihme, sillä Park Royalin ostoskeskus oli erittäin hiljainen. Sunnuntaina Metrotownissa myimme tavoitteen ($2000) yli ja saimme kutsun promoilemaan myös tuleviin "hajuvesigaaloihin".


Minä ja kaunis Isabella.

 Mitä opin:

1. Tiedä mitä myyt. Nimi, hinta, historia + jotain kivaa nippelitietoa.

2. Tervehdi KAIKKIA.

3. Vitsejä, paljon vitsejä.

4. Jos saat luoduksi katsekontaktin kauempana sijaitsevaan henkilöön, älä hämmenny ja katso pois. (#VainSuomiOngelmat)

5. Kun tarjoat jotain älä kysy "saisiko olla..?" vaan tuuppaa testituote suoraan asiakkaan kouraan ja totea "Tässä teille, arvon neiti/rouva/herra"

6. Tunne yleisösi. Käytä häikäilemättömästi hyväksesi pienten lasten kiinnostusta, vanhemmat seuraavat perässä. Jos lähestyt pariskuntaa, huomioi ensin vaimo. Koita myös painaa kasvot muistiin, jottet vahingossa tarjoa sitä hajuvesitikkua viiteen kertaan sille samalle äkäpöksymummulle.

7. Jännänvärinen suklaa on aina hyvä houkutin.

Perjantai

Minä ja Mika

Lauantain tiimi.

#meitsie

Melodyn enkelit

Tähän enkelöitymiseen sisältyi runsaasti tekokarvaa mm. ripset ja ponnari. Ponnari on merkiltään "Loves Change". On kestänyt käytössä villejä festarileiriytymisiä ja näyttää edelleen siedettävältä, joten suosittelen!




















Rahallista palkkaa meille ei annettu, mutta joka päivältä saimme pienen lahjapussukan. 
Koko viikonlopun saldo on tässä: 

Miesten A*Men Pure Wood pullo 100ml
Angel Eau De Parfum 25ml
Alien Eau De Parfum 30ml
Angel Eau De Parfum 5ml
Alien Eau De Toilette 6ml
2 kpl pieniä Burberry Rosewood huulipunia
Palkka.

Olen tähän täysin tyytyväinen. Sain myös pitää Thierry Mugler -pinssin.


Cards Against Humanity

Viikonloppu olisi voinut olla hieman rentouttavampi, jos olisin joka päivä hajuvesikeikan jälkeen tullut kotiin nukkumaan, mutta kuten kaikki taiteilijat meille opettavat: "Rankat duunit vaatii rankat huvit", joten keksimme joka illalle jotain viihdettä. Lauantaina viihde oli nimeltään Cards Against Humanity. Korttipeli ilkeille, inhottaville ja sieluttomille ihmisille. Paras. Peli. Ikinä.
Ei suositella puolestaloukkaantujille tms. herkkiksille.

Pelin kulku on jotakuinkin seuraava: Jokaisella pelaajalla on kädessään 10 valkoista "vastaus" -korttia. Vuorossa oleva pelaaja nostaa pakasta mustan "kysymys"/"väittämä" -kortin joka sisältää aukon. Esim: 

"What are my parents hiding from me?"
tai
"Maybe she's born with it.  Maybe it's __________"

Muut pelaajat etsivät korttiensa joukosta sopivat vastaukset ja ojentavat ne kysymyksen tai väittämän esittäneelle henkilölle, joka sitten valitsee vastauksista sen brutaaleimman ja hauskimman vaihtoehdon.

Vastauskorteissa saattaa lukea esim. "Harry Potter Erotica" tai "Michelle Obama's arm" Hauskin vastaus voittaa kierroksen ja saa yhden pisteen.

"And the Academy Award for Breeding elves for their priceless semen goes to Gandalf!"

Sellaista. Tänään kameratunnilla leikin taas apulais ohjaajaa (AD) ja ensiviikolla pääsen leikkimään lääkäriä tai potilasta.

Selfie level Ninja
Kuukausi jouluun!!!!!

Taiteilijat työssään.
Keskiviikkona olen lupautunut toimimaan meikkimallina muuan opiskelijalle koulussamme... To be continued... 

3 kommenttia:

  1. Moikka! Voisitko tehdä postauksen ( jos et ole jo tehnyt ) miten päätit lähtä kanadaan opiskelemaan näyttelemistä ja paljon meni rahaa ja mitkä on tavoitteet? koska itsekkin haluaisin päästä ulkomaille opiskelemaan näyttelemistä ja tarvitsisin vähän neuvoja! :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan! Joo! Muutamassa ekassa postauksessa kirjotin budjetista ja asunnon etsinnästä, mutta voin seuraavaan postaukseen laittaa lisää settiä niistä :)

      Poista
  2. Hei! Komppaan aikasempaa anonyymiä! Ois tosi kiva kuulla :)

    VastaaPoista